02 Ekim 2018 Salı 20:26
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı'dan Giden Heyeti Kabul Etti

Ekrem Çelebi öncülüğünde yeni yasama yılının ilk grup toplantısına katılan Ağrı heyetini, toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabul etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleşen toplantıda Ağrı'nın talepleri Ağrı heyeti tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletildi.

Ağrı'nın büyük sorunlarından biri olan istihdam da dile getirildi ve bu sorunun çözümü için Cumhurbaşkanı Erdoğan olumlu yanıt verdi.

Ağrı Heyetinin arasında demir yolu ve Ankara uçuşlarının günde 2 sefere çıkarılması gibi talepler dile getirildi. Bu taleplerin yanısıra  Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati Aydemir istihdam sorununu dile getirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan olumlu yanıt aldı.

Gerçekleşen toplantıda Hayati Aydemir Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ağrı’nın temel sorununun işsizlik olduğunu ifade ederek Ağrı'da 5000 istihdamın sağlanmasına yönelik Çağrı Merkezi oluşturulması talebinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 5000 kişilik talebin fazla olduğunu vurgulayarak 5000 kişi yerine 1000 kişilik bir çağrı merkezinin kurulacağı sözünü vererek not aldı.

Çağrı Merkezi için Ağrı İl Özel İdaresi arsasında İl Genel Meclisi tarafından yer tahsisi için daha önce karar alınmıştı.

Ağrı Heyeti 1 saatlik süren toplantının ardından Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Binali Yıldırım'ın daveti ile yemeğe katıldı.

Davet sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi:

"Serhat şehri Ağrı'mızın Aile büyükleri ile TBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM'ı ziyaret ederek, yemek davetine iştirak ettik. Sayın Meclis Başkanımıza bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı şükranlarımızı sunarız." dedi.

Son Güncelleme: 02.10.2018 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ağrılı 2018-10-03 12:24:03

gidenler içinden bir elin parmak sayısını geçmeyenler hariç hangi biri 5 kişi yanında çalıştırıyorda iş adamı sıfatıyla oraya gitmişler ilginç