25 Mart 2019 Pazartesi 17:35

Konuşmasının başında Erdoğan: "Gönlü Ağrı Dağı gibi yüce Ağrı, hepinizi gönülden selamlıyorum. Ağrı'nın başı ağırsa bizim gönlümüz sızlar. Gelin 31 Mart'ta Kalbi Ahmed-i Hani gibi sevgi dolu bu şehri, kardeşliği birlikte yüceltelim."

Ağrı'nın kayyumla daha iyi bir yere geldiğini vurgulayan Recep Tayyip Erdoğan: "Bu şehir yıllarca terör gölgesi altında çok şey kaybetti. Nice tabiat harikasına, tarihi esere sahip bu şehrin artık şaha kalkma vakti gelmiştir. Bizde bu vizyona uygun bir aday çıkardık. Cumhurbaşkanı olarak tüm Belediye Başkanlarıyla el ele vermek suretiyle Ağrı'yı kayyumla güzel bir yere getirdik. Adaylarımızla daha da güzel bir yere getireceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine Ağrı halkına hitap ederken cevap verdi: "Bay Kemal diyorki 17 yıldır ne yaptınız bu ülkeye? Kardeşlerim size sadece Ağrı'yı söyleyeceğim. Sadece Ağrı'ya 12 Katrilyon yatırım yaptık. Kilometrelerce bölünmüş yol, yazıcı barajı, binlerce kişiye konut ve daha nice şeyler yaptık. Sen zaten Ağrı'ya kaç defa geldin ki? Hatay'a 6 tane baraj yaptık, bay Kemal diyor ki başkana sordum burada baraj yok ki diyor. Başkan da onun gibi bir cambaz. Ne diyor Ziya Paşa: 'Eşek ölür kalır semeri, Yiğit ölür kalır eser' biz eselerimizle konuşuyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 25.03.2019 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.