13 Nisan 2018 Cuma 17:19
"Damla Projesi" Gönüllülerinden A.İ.Ç.Ü.'ye Ziyaret

Damla Projesi koordinatörü Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin AYVAZOĞLU,Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan ALP ile farklı üniversitelerde eğitim gören yerli ve yabancı uyruklu öğrenciler, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Faruk KAYA’yı ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdiler. Ayrıca projeye katılan öğrenciler Ağrı ili ve Üniversite hakkındaki izlenimlerini anlatarak, gördükleri ilgi alaka ve misafirperverlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Damla Projesi gönüllüleriyle bir araya gelen Prof. Dr. KAYA, gençleri üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversite hakkında kendilerine bilgi verdi.

Prof. Dr. KAYA, Damla gönüllüleriyle yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Öncelikle gerçekleştirdiğiniz bu proje çerçevesinde toplum olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Türkiye’nin farklı yerlerinden gelip ülkemizin en doğusunda yer alan Ağrı’ya konuk olmanız çok anlamlıdır. Bu nedenle projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu proje sayesinde önyargılardan uzaklaşıp, ülkemizin her köşesini aziz vatanımızın bir parçası olarak bilip buradaki insanlarla kaynaşmak ve onlarla bir araya gelerek paylaşımlarda bulunmanız son derece önemlidir.Sizler bu proje kapsamında Ağrı’ya gelerek ülkemizin doğusuyla batısıyla aynı inanç ve değerleri paylaştığını ve bu ortak paydaşlar etrafında kenetlendiğini bizatihi görme fırsatı buldunuz.

Sizlerin bundan sonra gittiğiniz yerlerde Ağrı ilinin ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin birer gönüllü elçisi olacağınıza olan inancım tamdır. “Damla Projesi” vesilesiyle Rektörümüz ve üniversitemiz adına sizleri ve proje yürütücülerinizi tekrar tebrik eder bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konukevinde ağırlanan Damla Projesi gönüllüleri, misafirperverliği için Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT adına Rektör Vekilineplaket ve çiçek takdim ettiler.

Son Güncelleme: 13.04.2018 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.