11 Mart 2021 Perşembe 01:00
DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin ve Yönetiminden Ağrı'da Haber'e Ziyaret

DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin ve Yönetiminden Ağrı'da Haber'e Ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin ve İl Yönetimi www.agridahaber.com imtiyaz sahibi Yüksel Aslan' ofisinde ziyaret ederek, parti çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Murat Dağtekin, bizim gündemimiz de ve derdimiz de kentimiz. Bu yüzden ilimizin sorunlarını takip ediyor ve her platformda dile getirmeye gayret gösteriyoruz dedi. 

Ağrı'nın problemlerini ben ve yönetimim çok iyi biliyoruz çünkü burda yaşıyoruz diyen Dağtekin; ilimizin Yol, alt yapı ve ulaşım gibi ciddi problemleri varken şuan uygulanan bir çok projenin şehrimizin önceliği olmadığını düşünüyoruz diyerek hizmetlerin ve çalışmaların takipçisi olacağız bu konuda siz değerli basın mensuplarının da desteğini bekliyoruz dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ağrı'da Haber imtiyaz sahibi Yüksel Aslan, çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunup medya sektörünün yaşadığı sorunlar ve Ağrı'da Gazeteciliğin zorlukları hakkında misafirlerine çeşitli bilgiler paylaştı.

Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 11.03.2021 01:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.