16 Eylül 2021 Perşembe 10:58
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ağrı'da

Özel bir kafede, Ağrı'da faaliyet yürüten yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelen Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisinin Ağrı'da yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ülke gündemi hakkında da konuşan Ekmen, DEVA Partisi olarak ilerleyen zamanlar için planladıkları çalışmaları paylaştı.

Basın mensupları ile tanıştıktan sonra kısa bir açıklama yapan Ekmen, "Ağrı İl Teşkilatımızla hem üye kaydı ve hem de verilen hedefleri tutturan bir teşkilatımız. Bir yandan eylem planlarımızı açıklıyoruz yani bugün iktidara gelecekmiş gibi. Dördüncü eylem planını bugün açıkladık. Sosyal politikalar eylem planı. İlkini tarım eylem planını açıklamıştık sonra kadın dostu şehirler planı, afet eylem planı. Bunların hepsi bir iktidar durumunda 90 ve 360 günlük çok detaylı vaatlerimizi içeriyor. Parlamenter sisteme dönüş önerimizde hazır aralık ayından beri. Onu da bu ayın sonunda açıklamış olacağız." ifadelerini kullandı.

Daha sonra soru cevap şeklinde devam eden program yapılan ikramların ardından son buldu.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'e İl Başkanı Murat Dağtekin ve il yönetimi ile ilçe yöneticileri eşlik etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.