23 Ağustos 2017 Çarşamba 17:06
Dikkat! Bayram Öncesi Sahte Para Tuzağına Düşmeyin

Kurban Bayramı Öncesi Sahte Para Uyarısı

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Kurban Bayramı öncesinde “sahte para, dolandırıcılık, yankesicilik, hırsızlık” konularında broşürler dağıttı.

Hayvan pazarlarında hayvan satıcılarına sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceğini anlatan görevlilerimiz bilgilendirmede bulundu.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Görevlilerince dağıtılan broşürlerde

“"Bayram öncesinde meydana gelebilecek sahte para olaylarına karşı vatandaşlarımızın yapmış oldukları para alışverişlerinde şüpheli durumlarla karşılaştıklarında öncelikle paraların birden çok güvenlik özelliklerini ve gerçek olan parayla karşılıklı kontrol etmeleri, sahte parayı veren şahsın eşkal, kimlik ve araç bilgilerinin tespit edilmesi halinde en kısa sürede 155 Polis İmdat hattını arayarak güvenlik güçlerine bilgi vererek yakalanmaları sağlanmalıdır" şeklinde bilgilere yer verildi.

dikkat!-bayram-oncesi-sahte-para-tuzagina-dusmeyin.jpgdikkat!-bayram-oncesi-sahte-para-tuzagina-dusmeyin-001.jpgdikkat!-bayram-oncesi-sahte-para-tuzagina-dusmeyin-002.jpgdikkat!-bayram-oncesi-sahte-para-tuzagina-dusmeyin-003.jpgdikkat!-bayram-oncesi-sahte-para-tuzagina-dusmeyin-004.jpgdikkat!-bayram-oncesi-sahte-para-tuzagina-dusmeyin-005.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.