05 Haziran 2018 Salı 22:28
Dilan Özmen Özgün'e kadınlardan tam destek

Ağrılı Kadınların Göz Bebeği

24 Haziran Milletvekili genel seçimleri seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ak Parti Milletvekili Adayı Dilan Özmen Özgün'e özellikle kadınların gösterdiği ilgi oldukça büyük.

Gittiği her evde,mahallede,ve köyde kadınların ilgi odağı haline gelen özgün bu ilgi karşısında oldukça keyifli olduğunu söyledi.

Dilan Özmen Özgün;Gittiğim tüm yerlerde inanılmaz bir sevgi görüyorum.Kimisi kızı yerine ,kimisi kardeşi, kimisi’de ablası yerine koyuyor beni bu beni ziyadesiyle mutlu ediyor.Toplumumuzun temel taşları tabiki kadınlarımız,onların sorunlarına eğilmek ,onların değerli olduğunu ve bu toplumu atakta tutacak bireyleri yetişmesinde ana etken olduklarını hissettirmeyi bir kadın olarak kendimde vazife gördüm.

Gittiğim her yerde kadınlarımıza şimdiye kadar gösterilmeyen özeni göstermeye çalışıyorum.Bana gösterdikleri ilgi ve sıcaklık tüm yorgunluğumu alıp götürüyor.

İlimiz, ilçelerimiz ve köylerimiz’deki tüm kadınlarımızın bize olan ilgisini çok iyi biliyor ve bu yolda onlardan aldığımız güç ile Allahın izni ile 25 Haziran sabahı daha aydınlık bir Ağrı için kadınlarımızla beraber var gücümüzle çalışacağız;dedi. 

Dilan Özmen Özgün Kimdir?

Dilan Özmen Özgün 1978 yılında Ağrı/Diyadin'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ağrı yapmıştır.

2001 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ ni bitirmiştir. Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Ana Bilim Dalında Yüksek lisansını tamamlamış, aynı dalda doktora tez süreci devam etmektedir.

2001-2010 yılları arasında Diyadin'de serbest eczacılık yaptıktan sonra 2010-2013 yılları arasında Ağrı merkezde serbest eczacı olarak çalışmıştır. Bu süreler içerisinde 13. Bölge Eczacı Odası Diyadin İlçe Temsilciliği ve Ağrı İl Temsilciliği görevinde bulunmuştur.

2013 den itibaren Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde Öğretim Görevlisi olarak görev yapmakatadır.

2011 yılında Ak Parti milletvekili aday adaylığı olmuştur. Ağrı Girişimci İş Kadınları Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ağrı Sivil Toplum Platformu Yürütme Kurulu Üyeliği ve 134. Bölge Eczacı Odası üyeliği devam etmektedir.

İyi derecede İngilizce bilmekte, evli ve iki çocuk annesidir. 24 haziran 2018 seçimlerinde Ak parti Ağrı milletvekili adayıdır.

Son Güncelleme: 05.06.2018 22:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
melike karaca 2018-06-06 01:12:22

rabbim yolunuzu acik etsin vekilim agrili kadinlarimizin gozde ve degerli vekili sizi ankarada vekil olarak gorecegiz insAllah sizi cok seviyoruz yaninizdayiz

Avatar
Ilknur 2018-06-06 02:09:24

Dilan baskan bitanedir inanniyorum ağrıda herkesin derdine deva olack tum bayanlar arkasinda