10 Kasım 2021 Çarşamba 21:23
Diyadin'de 10 Kasım etkinlikleri düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün ebediyete intikalinin 83. yılında Ağrı'nın Diyadin ilçesinde düzenlenen törenlerle anıldı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı' na çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Diyadin Mesleki Teknik Lisesi Konferans Salonu' nda düzenlenen Atatürk'ü anma konulu programlar ile devam etti.

Mehmet Melik Özmen İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından günün anlam ve önemine uygun oratoryo gösterisi, "10 Kasım" adlı şiirlerin okunması, kareografi çalışması, koro gösterisi ile birlikte "Atatürk Diyor ki " adlı kısa video gösterimi yapıldı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle tören sona erdi.

Törene; Kaymakam Belediye Başkan Alper Balcı, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 10.11.2021 21:29
Anahtar Kelimeler:
Diyadin10 Kasım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.