23 Ekim 2020 Cuma 13:08
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Ağrı'da

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Ağrı'da

Patnos’lu vatandaşlarımıza hediye olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı, Diyanet İşleri Başkanlığımızın himayesinde Türkiye Diyanet Vakfı tarafından hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla yapımı tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Camii’nin açılış törenine Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş ve Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un yanı sıra Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Belediye Başkanı Savcı Sayan, Patnos Kaymakamı Mustafa Maslak, İl Müftü Yardımcısı Murat Sarı, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunmasının ardından, hayırlı bir iş için bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Vali Varol: ‘ Anadolu’nun kapılarını bizlere açan Malazgirt Zaferi’ni kazandığımız toprakların yanı başında Patnos’ta, ecdadımızın şanına yakışan Selçuklu mimarisiyle yapılan Recep Tayyip Erdoğan Camii’nin açılışını yaparak, medeniyetimizin ışığıyla bu güzel topraklara imza atmış olacağız.

Bu güzel eserde emeği, çabası, gayreti olan ve bizlere iradesiyle her zaman feyiz veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı ve tüm hayırsever vatandaşlarımıza, projeyi yakından takip eden Milletvekilimiz Ekrem Çelebi’ye ve ismini sayamadığım emek veren nicelerine teşekkür ederim.’ dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Camii’nin vatandaşlarımıza hayırlı olması ve uzun süre hizmet etmesi temennisinde bulunan Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali Dr. Osman Varol ve protokol üyeleri, kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi.

Daha sonra Vali Dr. Osman Varol ve beraberindeki heyet, Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş’ın okuduğu hutbenin ardından Cuma namazını eda etti.

Son Güncelleme: 23.10.2020 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.