28 Nisan 2020 Salı 10:56
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a saldırılara bir tepkide Ağrı Rahmet-Der'den geldi

Ağrı Rahmet-Der: “Cinsel sapkınlıklar toplumun huzurunu baltalıyor”

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, AİDS hastalığının bulaştırmasına da neden olan cinsi sapıklığın konu alındığı hutbesinden sonra hakkında yapılan suç duyurusuna bir tepki de Ağrı Rahmet-Der'den geldi.
Erbaş hakkında yapılan suç duyurusuna tepkiler gelemeye devam ediyor.

Ağrı’da faaliyet gösteren Rahmet-Der Başkanı Mehmet Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanına gösterilen tepkinin ahlaksızca olduğunu söyledi.

Aslan, “Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Cuma hutbesinde bahsetmiş olduğu zina ve eşcinsellikle alakalı ifadelerinden sonra, kendisine karşı toplumun bazı kesimlerinden, bazı barolardan ölçüsüz, saygısız ve de ahlaksızca tepkiler gelmeye başladı.” dedi.

Bu tür sapkınlıkların toplumun huzurunu baltaladığına dikkat çeken Aslan, şunları söyledi:

“İnsanlığın fıtratına aykırı olan ve Allah'ın lanetlediği eşcinselliği, özgürlük ve insan hakları maskesi ile meşrulaştırmaya çalışanlar, hayvanların sahip olmuş olduğu tarzda bir özgürlük istiyor olabilirler ama yaptıklarının Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışmak olduğunu kendilerine hatırlatmak isteriz. Bizlerde insan olarak, Müslümanlar olarak, bu tarz sapkınlıkların toplumun huzurunu baltaladığını, neslimizi ifsat ettiğini açık ve gür bir ses ile haykırıyoruz. 

Ağrı Rahmet-Der olarak, Ali Erbaş'ın ifade ettiği şeylerin sadece kendi görüşleri değil, aynı zamanda Allah'ın emirleri olduğunu ve insan hak ve özgürlüklerinin de Yüce yaratıcının kanunları ile sınırlı olduğunu herkese hatırlatmak istiyoruz.”

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ne Demişti!

Ali Erbaş Cuma günkü hutbe sırasında, zina ve eşcinselliğin "hastalıkları da beraberinde getirdiğini" ve kuşakları "çürüttüğünü' söyledi:

"İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lutiliği, eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti? Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir bunun hikmeti.

"Yılda yüz binlerce insan gayrimeşru ve nikahsız hayatın İslami literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu HİV virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.