25 Ağustos 2017 Cuma 20:43
Diyanet-Sen Şube Başkanından Hayırlı Olsun Ziyareti

Ağrı Diyanet-Sen Şube Başkanı Yasin Çınar ve başkan yardımcıları, Ağrı Belediye başkan yardımcılığına atanan Bembir-Sen Ağrı Şube Başkanı Ayhan Atmaca'yı makamında ziyaret etti.

''Fikir Alışverişinde Bulundular''

Makamına kabul eden Ayhan Atmaca, daha önce Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Trafik Müdürlüğü yapmış aynı zamanda Diyanet-Sen Ağrı Şube Başkanı olan Yasin Çınar ve başkan yardımcıları ile Ağrı belediyesinin çalışmaları hakkında fikir alışverişlerinde bulundu.

''Her Türlü Desteği Göstereceğiz''

Diyanet-Sen Ağrı Şube Başkanı Yasin Çınar her türlü desteği , Ağrı belediye başkan yardımcılığına atanan Ayhan Atmaca'ya vereceğini beyan etti. Ayhan Atmaca ise Diyanet-Sen'in Ağrı için sunacağı proje ve çalışmalarda aynı şekilde desteği göstereceğini dile getirdi.

''Karşılıklı Şükran''

Ağrı halkına hayırlı olmasını temenni eden Yasin Çınar daha önce belediye başkan yardımcılığı yapmış olan Ayhan Atmaca'nın tecrübeli ve birikim sahibi olduğunu dile getirerek Ağrı'ya şimdiden daha verimli ve hayırlı çalışmalarını yapacağından ötürü Ayhan Atmaca'ya şükranlarını sundu.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.