21 Ağustos 2021 Cumartesi 21:29
Diyarbakır yürüyüşü ertelendi!

Ağrı il sınırından başlatacakları yürüyüşe 'Beyaz yürüyüş' adını vereceklerini belirten Belediye Başkanı Sayan, 12 gün sürecek olan 330 kilometrelik yol öncesi sağlık kontrolünden geçti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, doktorların, Savcı Sayan'ın acilen ameliyat olması gerektiğini belirttiği bildirildi.

Açıklamada, "Diyarbakır iline gerçekleştireceğimiz yürüyüş öncesinde rutin sağlık kontrolünden geçen Başkanımız Savcı Sayan ivedi şekilde ameliyat olması gereken bir sağlık problemi ile karşılaşmıştır. Bu sebepten dolayı Diyarbakır yürüyüşümüz ileri bir tarihe ertelenmişidir. Sayın Başkanımız cerrah operasyonun ardından sağlığına kavuştuktan sonra Diyarbakır yürüyüş programımızı kamuoyu ile paylayacağız" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hepimizin aybi 2021-08-21 23:16:59

İşin gerçeği teröre lanet için hedeflenen ikibin kişinin bulunamaması nedeniyle iptal edildi. Koskoca Ağrı'da ikibin kişi toplayamiyorsak çok ayıp

Avatar
mağdur ağrılı 2021-08-24 09:01:55

şuna desene 2 bin kişi gelmjavascript:void(0)edi