04 Mart 2020 Çarşamba 00:00
Doğa Koruma İl Müdürlüğü ve Kızılay ekipleri, Ağrı'da doğaya 15 ton yem bıraktı

Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ve Kızılay Ağrı Şubesi, kış mevsimi boyunca, kuşlar ve yabani hayvanlar için doğaya yaklaşık 15 ton yiyecek bırakarak güzel bir çalışmaya imza attılar.

Tutak ilçesi sınırları içinde bulunan dağlara yem bırakma etkinliğine Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Selçuk Karakaş, İl Müdürlüğü çalışanları, Kızılay Ağrı Şubesi ve Genç Kızılay üye ve gönüllülerinin katıldı.

Yaptıkları etkinlik hakkında bir açıklama yapan Kızılay Ağrı Şube Başkan Yardımcısı Ömer Özer, sokak ve doğa hayvanları noktasında hassas olduklarını belirterek şunları söyledi:

Bugün burada Doğa Koruma Müdürlüğü ile birlikte doğa hayvanları için yem, bitki bırakma etkinliğini gerçekleştirdik, Genç Kızılay ve Kızılay Ağrı Şubesi üye ve gönüllülerimiz ile birlikte. Arkamda görmüş olduğunuz kayalık bölgeye yem bıraktık ve faaliyetimiz gayet güzeldi.

Sokak ve doğa hayvanları ile ilgili hassasiyetimizi burada da gösteriyoruz. Doğu Koruma Müdürlüğü ile birlikte bu kış mevsiminde yaklaşık 15 ton yem ve bitki bıraktık doğaya, kış mevsimi bitene kadar bu çalışmamız devam edecek.

Etkinliğe katılan Genç Kızılay gönüllüsü Mukaddes Maslak ise, "Bugün Genç Kızılay ekibi ile birlikte yabani hayvanlara yem bırakmaya geldik. Arkamızdaki kayalıklı bölgeye yem bıraktık, güzel bir etkinlikti, emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve yetkililere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 04.03.2020 09:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.