21 Eylül 2018 Cuma 10:17
Doğu Anadolu Bölgesinden Ağrı Dahil 5 İlde Sağanak Yağış

Doğu Anadolu Bölgesi'nde Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde sağanak bekleniyor.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde hava sabah saatlerinde az bulutlu ve yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra ise Erzurum'un doğusu, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde çok bulutlu ve aralıklı sağanak etkili olacak.

Sıcaklığın mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde seyredeceği bölgede, rüzgar kuzey ve kuzeydoğudan hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan'da 4, Kars'ta 5, Erzurum'da 10, Ağrı'da 11, Iğdır'da 14, Erzincan'da 15 ve Tunceli'de 18 derece ölçüldü.

Günün beklenen en yüksek sıcaklığının ise Tunceli'de 33, Erzincan'da 28, Iğdır'da 26, Erzurum'da 24, Ağrı'da 23, Kars ve Ardahan'da 19 derece olması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.