23 Eylül 2017 Cumartesi 18:58
Doğu Ve Güneydoğu Anadolu BARO'lar Toplantısı Ağrı'da Yapıldı

Doğu ve Güneydoğu Bölge Baro Başkanları Toplantısı, Ağrı Barosunun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Baroları Dönem Sözcüsü Ağrı Baro Başkanı Avukat Ali Artuk, bir otelde düzenlenen toplantıda, Irak Kürt Bölgesel Yönetiminin (IKYB) yapacağı referandumun son dönemin en önemli gündem maddelerinden birini oluşturduğunu söyledi.

IKBY ile Türkiye arasında bu denli husumeti gerektirecek hiçbir hadise bulunmadığını savunan Artuk, referandumdan evet çıkmasıyla, bağımsız bir devletin kurulmasının birbirinden ayrı şeyler olduğunu kaydetti.

Artuk, Şanlıurfa Baro Başkanı Ahmet Tüysüz'e yönelik Viranşehir Adliyesinde polisler tarafından sözlü ve fiziki saldırı iddiasıyla ilgili olarak da bölge baroları olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti.

dogu-ve-guneydogu-anadolu-barolar-toplantisi-agrida-yapildi.jpgdogu-ve-guneydogu-anadolu-barolar-toplantisi-agrida-yapildi-001.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 08:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.