16 Mart 2017 Perşembe 12:16
Doğubayazıt'ta 47 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

İran-Doğubayazit karayolunda iran menşeli yolcu otobüsüde yapılan aramada 47 bin paket kaçak sigara ve 400 litre kaçak motarin ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edilmek üzere göz altına alındılar.

Ağrı Valilik Açıklaması

Ağrı İl Jandarma Komutanlığımızca İran-Doğubayazit D100 karayolu üzerinde bulunan J.Asyş.Komd.BI.K.liğı önü daimi yol kontrol ve arama noktasında icra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında, Doğubayazıt istikametinden Ağrı ili istikametine seyir halinde olan İran menşeli yolcu otobüsünde yapılan aramada İran uyruklu sürücü S.G.N. ve İran uyruklu yolcu F.S.A. isimli şahıslara ait.

Otobüs içerisinde muhtelif zula yerlerine gizlenmiş vaziyette (47.000) paket kaçak sigara ve (400) litre kaçak motorin ele geçirilmiştir. 

C.Savcısının talimatı ile olayda kullanılan İran menşeli otobüse el konulmuş olup yakalanan (2) şüpheli adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır. 
 

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.