13 Nisan 2017 Perşembe 19:08
Doğubayazıt'ta İş Makinesi Operatörlüğü Kursu Açıldı!

Doğubayazıt Mesleki Eğitim Merkezi'nde açılan kurs için sanayi sitesinde tören düzenlendi.

Doğubayazıt Belediye Başkanvekili Kaymakam Ulaş Akhan, nitelikli iş gücünün önemine işaret ederek, şunları söyledi:

"Biz iş makinesi almak konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz fakat bu makineleri kullanacak operatör bulmak konusunda sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah açılan kursumuz bu sıkıntının ortadan kalkmasına ciddi anlamda katkı sağlayacaktır. Bu kurs neticesinde belgelerine alan arkadaşlar, Türkiye'nin her yerinde iş bulma imkanına sahip olacaklar."

Akhan, projenin hayata geçmesini sağlayan makine mühendisi İkram Dursun'a da teşekkür etti.

Kursun açılışı, İlçe Müftüsü Mehmet Turan Kancura'nın yaptırdığı duayla yapıldı.

Törene, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Efe, Doğubayazıt Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Ergül ve Doğubayazıt Şoförler Odası Başkanı Fatih Tanrıkulu ile kurum amirleri de katıldı.

dogubayazitta-is-makinesi-operatorlugu-kursu-acildi!.jpgdogubayazitta-is-makinesi-operatorlugu-kursu-acildi!-001.jpgdogubayazitta-is-makinesi-operatorlugu-kursu-acildi!-002.jpgdogubayazitta-is-makinesi-operatorlugu-kursu-acildi!-003.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.