26 Ağustos 2019 Pazartesi 20:59
Doğubayazıt'ta Seyir Halindeki Tır Alev Aldı!
Ağrı Doğubayazıt İlçesinde Bir Tır Alev Aldı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde seyir eden bir tırın lastiği patladı ve tır alevlere teslim oldu. Lastiği PatladıAğrı- İran kara yolunda seyir halinde olan bir inşaat firmasına ait 04 D 5123 plakalı tır, Doğubayazıt ilçesi çıkışına geldiğinde lastiği patladı.

Kıvılcımlar Yangına Sebep Oldu Patlayan lastikten sıçrayan kıvılcımlar tırın dorsesinde yangına sebep oldu. Sürücüsü tırı yol kenarına çektikten sonra tırı saran alevler, çevredeki duyarlı kişiler ve olay yerine intikal eden itfaiye ekiplerinin çabalarıyla söndürüldü.Tırda Hasar Meydana GeldiÇıkan yangın tırın dorsesinde hasar neden olurken can kaybının olmaması en büyük teselli oldu. Kaynak: Ağrı'da Seyir Halindeki Tır Alev Aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.