20 Haziran 2017 Salı 23:55
Doğubayazıt'ta Dul ve Yetim Aileleri için iftar

Doğubayazıt’ta dul ve yetim aileleri için iftar

 AĞRI - Doğubayazıt Gençlik Merkezinde dul ve yetim aileleri ile ihtiyaç sahipleri için iftar programı gerçekleştirildi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor Doğubayazıt İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programına, dul ve yetim aileleri ile ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra Kaymakam Ulaş Akhan'ın eşi Zeynep Akhan, Gençlik Merkezi üyeleri ve aileleri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı. 

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programının ardından açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu, sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini söyledi. 

Dul, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Lordoğlu, şunları kaydetti:

"Ramazan, birlikteliğin ve yardımlaşmanın önemini vurgulayan mübarek bir aydır. Bizler Gençlik Merkezi olarak sportif faaliyetlerimizin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de önem veriyoruz. Bugün burada ihtiyaç sahibi ailelerimizle birlikte iftar yapmanın gururunu yaşıyoruz. Soframızı onlarla paylaşarak yalnız olmadıklarını onlara göstermek istedik." 

dogubayazit’ta-dul-ve-yetim-aileleri-icin-iftar.jpgdogubayazit’ta-dul-ve-yetim-aileleri-icin-iftar-001.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.