18 Mayıs 2017 Perşembe 21:52
Doğubayazıt'ta 'Gençlik ve Sağlık' Gezileri Gerçekleştiriliyor!

Doğubayazıt Gençlik Merkezi üyeleri ile İlçe Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları sanayi esnafını ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu ve Toplum Sağlığı Müdürü Oktay Elumar'ın da katıldığı programda, sanayi esnafına sağlıklı çalışma koşulları anlatıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu, sanayi esnafına işlerinden artan zamanlarda Gençlik Merkezine giderek sportif aktivitelere katılmaları konusunda tavsiyede bulundu.

Lordoğlu, sporu yaşamın bir parçası haline getirirsek, bu iş yaşamımıza da olumlu bir şekilde yansıyacaktır diyerek, "Sportif aktiviteler, hem ruhsal hem de bedensel açıdan daha dinç olmamızı sağlıyor." dedi. 

Daha sonra Savcı Hakan Kılıç ilkokuluna giden ekipler burada öğrencileri diş taramasından geçirdi.

Program, öğrencilere diş fırçası ile diş macunu dağıtılmasının ardından son buldu.

 

dogubayazitta-genclik-ve-saglik-gezileri-gerceklestiriliyor!.jpgdogubayazitta-genclik-ve-saglik-gezileri-gerceklestiriliyor!-001.jpgdogubayazitta-genclik-ve-saglik-gezileri-gerceklestiriliyor!-002.jpgdogubayazitta-genclik-ve-saglik-gezileri-gerceklestiriliyor!-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.