22 Mart 2014 Cumartesi 16:17
Doğubayazıtta Terör Örgütü Üyesi 5 Kişi Yakalandı

Alınan bilgiye göre, Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen "terör amaçlı tehdit, mala zarar verme" gibi eylemlerle birlikte "kamu kurum ve kuruluşlarına taş, molotofkokteyli ile havai fişek attıkları ve AK Parti Doğubayazıt kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Fatma Adıtatar'ın ikametlerine parça tesirli el yapımı bomba attıkları" değerlendirilen M.A. (20), F.B. (26), Ş.A. (16), M.Ş. (17) ve M.Ç. (17) isimli şahıslar, yapılan operasyon sonucu yakalandı.

 

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ise, eylemlerde kullandıkları değerlendirilen çeşitli malzemelerle önümüzdeki günlerde saldırı düzenlemeyi planladıkları kamu araçlarına ve bazı vatandaşlara ilişkin bilgilerin ele geçirildiği belirtildi.

Son Güncelleme: 22.03.2014 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.