30 Mart 2014 Pazar 12:51
Doğubayazıt'ta Yoğun Kar Yağışı Hayatı Felç Etti

Ağrının Doğubayazıt ilçesinde yoğun kar yağışı vefırtınadan dolayı hayat durma noktasına geldi.

 

 

İlçede dünden beri devam eden soğuk hava ve yağmur sabaha karşı kar yağışı ve fırtınaya dönüştü. İlçe ve köylerde geceden beri elektrikler olmazken, elektrik kesintisinden dolayı da sular akmıyor. EDAŞ yetkililerinden alınan bilgiye göre, yoğun yağış vefırtına nedeni ile ilçeye enerji sağlayan ana dağıtım ünitelerindeki arızalardan dolayı bir süre daha elektrik verilemeyeceğini, fırtınadan dolayı kopan elektrik tellerinin onarımının devam ettiğini ifade ettiler.

 

Sabah erken saatlerde oy kullanmak için sandık başına gitmeye çalışan vatandaşlar oy kullanacakları yerlerde ulaşmakta oldukça zorlandı.

 

Öte yandan ilçenin Ağrı, Iğdır ve Van ile olan bağlantısı yoğun kar yağışı nedeni ile ulaşıma kapandı. Kapanan yolları açma çalışmaları devam etmekte.






Son Güncelleme: 30.03.2014 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.