12 Mayıs 2014 Pazartesi 12:10
Doğubayazıtt'ta Sel

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen selden dolayı çok sayıda küçükbaş hayvan telef olurken, sele kapılarak devrilen TIR’ın sürücüsü yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece Doğubayazıt Gürbulak karayolu üzerinde meydana geldi. Yaklaşık 4 saat süren sağanak yağmurdan dolayı D-100 karayolu sele teslim oldu. Seyir halinde olan bir TIR, sele kapılarak devrilirken, kazada yaralanan TIR sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

 

Selden dolayı yolda mahsur kalan araçları kurtarmak için bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye, Doğubayazıt Arama Kurtarma (DAK) ekibi ile ambulans sevk edildi. Selden dolayı Kargakonmaz ve Uzunyazı köylerinde çok sayıda hayvan telef olurken, ekili araziler de zarar gördü. Yol tedbir amaçlı sabaha kadar ulaşıma kapalı tutuldu..

 

Olay sonrası bölgeye giden ilçe Kaymakamı Karahan Daştan, çalışmaları yerinde inceledi. Daşdan, şuan ekipler köylere ulaşmaya çalışıyor. Hasar tespitine ise gün ağardığında başlayacaklarını söyledi.

Son Güncelleme: 12.05.2014 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.