28 Nisan 2018 Cumartesi 20:17
Dr. Harun ARSLAN Ak Parti Ağrı Milletvekili Aday Adayı oldu

DR. HARUN ARSLAN ADAY ADAYI OLDU

Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun ARSLAN, 24 Haziranda yapılacak genel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisinden Ağrı milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Ağrı’da uzun yıllar değişik sektörlerde yatırımları bulunan Hatemoğlu ailesinin ferdi olan Dr. Harun ARSLAN, AK Parti Ağrı milletvekili aqday adayı olmak için görevinden istifa etti. Uzun yılllar Ağrı’da ve Kocaeli Kartepe İlçesinde doktorluk ve yöneticilik yapan Arslan, “Büyüklerimiz ve aile bireylerimizle gerekli istişareleri yaptık. Sonrasından aday olmaya karar verdik. İnşallah Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin hizmetleri doğrultusunda güzel Ağrımıza hizmet etmek için ben de varım diyorum” dedi.

Harun ARSLAN Kimdir

1981 Ağrı Eleşkirt doğumludur. 2005 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden, 2017 yılında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans programından mezun oldu. Sağlık Bakanlığı bünyesinde uzun yıllar doktor ve yönetici (sağlık müdürü) olarak görev yapan Arslan, aktif olarak çeşitli sivil toplum örgütlerinde (İlim Yayma Cemiyeti vb.) görev yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Arslan, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim ata 2018-04-29 20:47:42

Agrıda yaşamamış vekil olmak için agrılıyım dıyen insanlar utanmıyormusunuz bu durumdan? Nerde ekmegını kazanıyorsan keyfini sürüyorsan ordan ol vekil. Agrı kolay lokma dıye şark kurnazlıgı yapmayın.

Avatar
Erha 2018-05-02 07:41:57

Agrli olmasa nasil gelyor a day olur dami

Avatar
Hakan 2018-05-02 16:22:05

Bu şahsın ailesi burda bütün yatırımları burda bunun kadar yatırımı ve iş istihdamı sağlayan kaç aile var. Kusura bakmayında dikili ağacı olmayanlarla bir tutmayın