31 Aralık 2020 Perşembe 18:03
Dr. Osman Varol'un Yeni Yıl Mesajı

Hayatımızda bıraktığı olumlu-olumsuz hatıralar,kayıp ve kazanımlar ile ülkemiz ve dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken iyilik ve güzellik beklentisi ile yeni yılı karşılıyoruz.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgının yaşandığı, tüm insanlığın sağlığın önemini bir kez daha hatırladığı 2020 yılında ülkemiz salgınla mücadelesinde, gerek vatandaşlarımıza verdiği destekle gerek sağlık sisteminin başarısıyla sosyal devlet anlayışını bir kez daha ortaya koymuş, zorlu geçen bu yılda vatandaşlarının yanında olmuştur.

İnsanlığın verdiği mücadele ile hatırlanacak olan 2020 yılının son gününde, yeni yıla kavuşmuş olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde, umutlarımızı tazeleyerek, hedeflerimize odaklanarak, başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere sivil toplum kuruluşları yanında toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü ve aydınlık bir geleceğe kavuşması için sorumluluklarımızın bilinci içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2021 yılının sağlıkla ve huzurla geçmesini, ülkemizde, bölgemizde ve ilimizde huzur ve esenliğin hakim olduğu, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olmasını diliyor; ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve hizmet etmekten onur duyduğum kıymetli Ağrılı hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini temenni ediyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.