08 Kasım 2017 Çarşamba 14:33
Dün Gece Etkili Olan Yoğun Sis Yaşamı Olumsuz Etkiledi

Ağrı'da sabaha kadar etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü, sürücüler zor anlar yaşadı.

Ağrı'da gece etkili olan soğuk hava ve yoğun sis yaşamı olumsuz etkiledi. Sis nedeniyle görüş mesafesinin 20 metreye kadar düştüğü kentte sürücüler zor anlar yaşadı. Sürücüler yavaş yavaş ilerlemeye çalışırken, vatandaşlar da sisten olumsuz etkilendi. Sis, kentin birçok yerinde sabaha kadar etkisini sürdürdü.

Ağrı ve Kars'ta etkili olan yoğun sis ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Sisin akşam saatlerinde etkisini artırmasıyla görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü. Ağrı-İran, Ağrı-Erzurum ve Kars-Erzurum karayolunda sis nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Bazı sürücüler, ulaşımın aksaması nedeniyle dinlenme tesislerine girerek sisin dağılmasını bekledi. Trafik ekipleri, söz konusu bölgelerde sürücüleri aşırı hız ve yakın takip yapmamaları konusunda uyardı. Öte yandan, yoğun sis nedeniyle Ağrı'da küçük çaplı hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Sürücülerden Rıdvan Tuhan, sis nedeniyle ilerleyemediklerini ve aracını yolun kenarına park ettiğini söyledi. Sisin azalmasını beklediklerini belirten Tuhan, "Arkamızda birçok araç var. İlerleyen araçlarda dörtlüleri yakıp yavaşça gitmeye çalışıyor." dedi.

Sürücülerden Cemil Beyter ise Erzurum'dan İran güzergahına yük taşıdığını ve sis nedeniyle yolda kaldığını kaydetti.

Son Güncelleme: 18.01.2018 07:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.