03 Şubat 2021 Çarşamba 01:45
Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman ASLAN: "Yüz Yüze Eğitim Başlarken"

YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLARKEN

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman ASLAN yüz yüze eğitimin başlama durumu ile ilgili olarak basın açıklamasında bulundu. Açıklama yapan Şube Başkanı Abdurrahman ASLAN: "Gerekli tedbirler alınarak eğitim-öğretimin yüz yüze yapılması konusunda görüş ve teklifimizi hep ifade ettik. Hazırladığımız rapor, odak analizde: 'yüz yüze eğitim, öğrenme kayıplarını azaltacak, telafiyi kolaylaştıracak ve ölçme-değerlendirmeyi de mümkün kılacak' dedik. Hükümetin aldığı bu son kararla; sürecin riskinin en aza indirilmesi için köy okullarından başlayarak, ilkokullar öncelikli olmak üzere 8. ve 12. sınıflarla yüz yüze eğitime geçilmesi kararı beklenilen yerinde bir adım olmuştur.

Okulların açık tutulması pandeminin seyrine göre yerelde karar veriliyor olmasınıda hep savuna geldiğimiz bir durumdu. İlerleyen süreçte tüm kademelerde yüz yüze eğitime geçileceğinden hareketle; eğitim çalışanlarına gönüllülük esasına göre aşılanmada öncelik verilmesi önemli bir husus olarak değerlendirilmelidir." dedi. 

Abdurrahman ASLAN
Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2021-02-03 07:21:11

Allah rızası için bu adama prim vermeyin. Her ay eğitimcilerden kesilen ve ciddi bir yekün oluşturan aidatlar nerede ve ne yapılıyor ilk önce bunun hesabını versinler. Sendikanın, Ağrı’da öğrencilerle eğitimcilere yönelik gerçekleştirdiği veya gerçekleştireceği hangi projeleri var? onları anlatsınlar da dinleyelim/okuyalım.