21 Aralık 2019 Cumartesi 11:43
Eğitim Bir-Sen Ağrı Şube İşyeri Temsilcileri İstişare Toplantısı

Eğitim Bir-Sen Ağrı Şube İşyeri Temsilcileri İstişare Toplantısı gerçekleştirdi.


Katılımcılara hitap eden Şube Başkanı Abdurrahman Aslan; Toplu Sözleşme süreci ile ilgili katılımcıları bilgilendirerek, Toplu Sözleşmenin Uyuşmazlıkla neticelenmesi sürecini anlattı.

Emeğin izzetini korumak adına sürecin sağlıklı işletilmesinin mücadelesini verdiklerini ifade etti.
Aslan, Eğitim Bir-Sen olarak özelde kamu çalışanı üyelerimizin özlük ve özgürlük mücadelesini vermekle birlikte; ülkemize, milletimize ve tüm mazlumlara karşı sorumluluğumuz olduğu bilinciyle hareket ediyoruz, dedi.
Aslan, sözlerine şöyle devam etti: İşte bu sorumluluk bilinciyle güzel bir örneklik teşkil eden, “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi kapsamında 300 öğrenciyi kitapla buluşturduk.


Eğitim Bir-Sen olarak biz, bir eğitim sendikası olduğumuz kadar bize nerede ne şekilde ihtiyaç duyuluyorsa O’yuz. Bu hususta bilinen sınırların ötesinde özelde eğitim çalışanlarına, milletimize ve mazlumlara hizmetkâr sivil toplum modeli anlayışıyla sabırla, inançla ve aşkla çalışıyoruz.

Sesimizi değil sözümüzü yükselterek, boş konuşmalar ve laf-ı güzafın ötesinde icraatlarımızla, projelerimizle ve ürettiğimiz hizmetlerimizle varız. Biz kuru bir lafın değil icraatların, projelerin teşkilatıyız. Kim ne derse desin aşkla yürümeye devam edeceğiz.

İşyeri Temsilcilerinin söz alarak katkı sundukları toplantı hayırlara vesile olması temennisiyle nihayete erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.