01 Aralık 2017 Cuma 10:34
Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi Davetiyle Yazar Akyürek Ağrı'da

Yapılan programlara Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Yönetimi, İlçe Yönetimleri, Genç Memur-Sen Yönetimi, Kadın Kolları Komisyonu, Üniversite Temsilciliği ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu yoğun bir katılım vardı.

Programların açılış konuşmalarını yapan Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman GÜMÜŞER genel olarak : " Eğitim-Bir-Sen Çeyrek asrı devirmiş, geleceğe yürüyen bir teşkilattır. Kurucusu bir öğretmendir, bir şairdir, bir münevverdir. Kudüs Şairi olarak ismi sadece Türkiye'de değil, Türkiye'nin sınırlarını dışına da çıkmış, dünyanın birçok yerinde konuşulan Mehmet Akif İnan'dan başlayan bu yolculuk bugün 11 hizmet koluyla Türkiye'nin en büyük konfederasyonu, 1 milyonu aşmış örgütlü gücüyle Türkiye'nin en dinamik yapısı, en örgütlü gücü.

11 hizmet kolundan kamuda görev yapan bütün kamu görevlilerinin örgütlendiği, kendi hak, menfaatleri, ekonomik durumlarını iyileştirme noktasında ter akıttıkları, genel anlamda ülkenin korku tünelinden çıkması, özgür birikime kavuşması ve demokrasinin kurumsallaşması, birbirine saygının, sevginin, uzlaşı kültürünün yaygınlaşması için ter akıtan bir kurum. Küresel anlamda ise nerede bir mazlum nerede bir mağdur varsa rengi, dili, dini, ırkı, şekli, mezhebi, meşrebine bakmayan göz yaşı ve alın terinin rengi dünyanın her yerinde aynıdır. Mazlumun, mağdurun dini sorulmaz diyen bir mefkure ile her geçen gün büyüyen devasa bir teşkilat" ifadelerini kullandı.

Geçlerle hoş bir söyleşi tarzında geçen programda Bülent AKYÜREK, İçinizdeki Öküze Oha Deyin Öğlen Namazına Nasıl Kalkılır kitaplarından kesitler sunarak sohbetini sürdürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.