26 Nisan 2018 Perşembe 18:40
Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi İl Divan Toplantısı Gerçekleştirdi

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi, il divan toplantısını yaptı.

Mehmet Salih Akdoğan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Şube yönetimi, ilçe yönetimleri, disiplin ve denetleme kurulu, üniversite temsilcilik yönetimi, kadınlar komisyonu katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, hem özlük hem de özgürlük mücadelesi verdiklerini ifade ederek, nerede bir mazlum varsa orada olduklarını, eğitim çalışanlarının taleplerini en doğru şekilde muhataplarına ilettiklerini söyledi. Mazlumun ve mağdurun yanında yer aldıklarını, bu uğurda çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceklerini kaydeden Gümüşer, sendikacılığın kendilerine yüklediği sorumluluğu bildiklerini ve ona göre hareket ettiklerini dile getirdi.

Şube başkanı Gümüşer:

"Performans değerlendirme taslağının, mülakatın ve eğitimciye yönelik şiddetin eğitim camiasının gündemini meşgul ettiğini belirterek, “Öğretmen performans değerlendirme taslağı bir an evvel öğretmenler odasının gündeminden çıkarılmalı, eğitimciye yönelik şiddete kalıcı tedbirler alınmalı, vicdanları yaralayan mülakatla atamadan vazgeçilmelidir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.