04 Kasım 2017 Cumartesi 14:33
Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi İş Yeri Temsilcileri İle Buluştu

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi, iş yeri temsilcileriyle bir araya geldi. Şube Başkanı Süleyman GÜMÜŞER açılış konuşmasının ardından, emek merkezli bir sivil toplum örgütü olduklarını belirterek, “Attığımız her adım eğitim çalışanlarının haklarının geliştirilmesi ve refahının yükseltilmesine dönüktür. Eğitim öğretim ve bilim hizmet kolunda birçok kazanıma imza attık. Bunun yanında ülkenin geleceği, çalışma hayatının şartları, millî iradenin hâkim olması için sorumluluk aldık. Emeğimize sahip çıkmak, kazanımlarımıza yönelik manipülasyonlara fırsat vermemek durumundayız.

Eğitim hizmet kolunda yetkili olarak masaya oturduğumuz günden bugüne birçok sosyal sorunun çözümüne, yeni mali kazanımlara ve mevcut mali kazanımların geliştirilmesine imza attık.

Emeğimize sahip çıkmak, verdiğimiz mücadeleyi anlatmak, kazanımlarımıza yönelik manipülasyonların fırsat vermemek durumundayız” dedi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 07:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Egitim 2017-11-05 09:08:31

Riyakarlik diz boyu 2 ay önce zamlar aciklanirken neden hiç açıklama yapmadınız.Yöneticilik sinavindaki %99 lük adam kayirma basarinizdan neden hiç bahsetmiyorsunuz.daha sayayım mi.riyakarlikta munafilikta en başarılı sendika