23 Nisan 2017 Pazar 22:10
EĞİTİM-BİR-SEN Ağrı Şubesi İşyeri Sahipleriyle Buluştu!

Toplantının açılışında konuşan Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, çalışanların hak ve menfaatlerini savunmanın yanı sıra bugüne kadar hep ezilen, horlanan ve baskılara uğrayanların yanında olduklarını ifade ederek, “Sendika olarak, çalışmalarımızı her zaman büyük bir fedakârlıkla sürdürdük, sürdürüyoruz. Ücret sendikacılığının yanında insan hak ve hürriyetlerinin savunucusu olduk. Nerede bir mazlum varsa, onlara destek olmaktan hiçbir zaman çekinmedik. Bunu yaparken de insanların dinine, ırkına, rengine, diline bakmadık” dedi.

İşyeri temsilcilerine yaptıkları öz verili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Gümüşer, “İşyerlerinde sendikamızın temsilcileri olduğunuz gibi, kurumunuz ve oradaki üyelerimizle köprü durumundasınız. Bu anlamda sizlere düşen ve büyük sorumluluk gerektiren görevi başarıyla ifa ettiğiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Toplantı, eğitimle ilgili çeşitli konuların görüşülmesi ve işyeri temsilcilerine eğitim sertifikalarının verilmesiyle sona erdi. 

egitim-bir-sen-agri-subesi-isyeri-sahipleriyle-bulustu!.jpgegitim-bir-sen-agri-subesi-isyeri-sahipleriyle-bulustu!-001.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.