16 Mayıs 2017 Salı 19:45
Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi Kadın Komisyonu Anneleri Evlerinde ziyaret Etti

Bir toplumun temeli aile, ailenin temeli de annedir

Ziyaret esnasinda basın açıklaması yapan Kadın Komisyonu başkanı Leyla DAŞTAN: "Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi Kadın Komisyonu olarak kurulduğumuz ilk günden bugüne çalışan kadın üyelerimizin sorunlarına gösterdiğimiz hassasiyet kadar çalışmayan kadınlarımızın da sorunlarına hassasiyetle yaklaşmakta, söz konusu fahri üyelerimizin sorunlarına çözüm getirecek her önerinin ya bizzat sahibi ya da paydaşı olma gayreti göstermekteyiz.

  Bu bağlamda, bu yılki anneler günü organizasyonumuzda da benzer bir yaklaşımla; öncelikle ebediyete intikal etmiş üyelerimizin mukaddes emanetlerine (çocuklarına) büyük fedakarlıklarla sahip çıkan kıymetli annelerimizin anneler gününü kutladık. Vefa elbisesini en onurlu elbise kabul edip kuşanmış bizlerin birincil sorumluluğuydu bu.


Ardından ilimizdeki ihtiyaç sahibi cefakar annelerimize unutulmadıklarını ve unutulmayacaklarını hissettirmek ve bir nebze olsun gülümsetmek amacıyla, cennetin altına serildiği ayaklarına giderek onlarla hediyeleşme bahtiyarlığını yaşadık. Birçoğu gencecik yaşta eşlerini kaybetse de çocuklarına kol kanat germiş, ailelerini ayakta tutmak için hiçbir fedakarlıktan çekinmemiş cefakar annelerimizdi. Kimini tandır başında ekmeğini pişirirken, kimini yıkılmış evinin duvarını yaparken bulduk. Hepsi de tüm samimiyetleri ve misafirperverlikleri ile karşıladı bizleri. Onların hayata karşı bu umut verici, dik ve onurlu duruşları hepimiz için ilham vericiydi.

 
Bu vesileyle toplum inşasında birinci derecede etkin ve etkili kadınlarımızın bir gün değil her gün hatırlanması ve sorunlarının ivedilikle çözülmesi temennisiyle tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyoruz. " dedi.
 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.