28 Nisan 2017 Cuma 20:29
Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi yeni atanan öğretmenlere yemek verdi

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi tarafından ilimize atanan aday öğretmenlere yönelik tanışma programı düzenlendi. Özel bir cafede gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdürü ve  müdür yardımcılarının yanı sıra şube müdürleri ve Eğitim-Bir-Sen Ağrı ŞubeYönetimi katıldı.

Değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmeliyiz
Programın açılış konuşmasını yapan şube başkanı Süleyman Gümüşer,çalışanların hak ve menfaatlerini savunmanın yanı sıra bugüne kadar hep ezilen, horlanan ve baskılara uğrayanların yanında olduklarını
ifade ederek, “Sendika olarak, çalışmalarımızı her zaman büyük bir fedakârlıkla sürdürdük, sürdürüyoruz. Ücret sendikacılığının yanında insan hak ve hürriyetlerinin savunucusu olduk. Nerede bir mazlum varsa, onlara destek olmaktan hiçbir zaman çekinmedik. Bunu yaparken de insanların dinine, ırkına, rengine, diline bakmadık” dedi.


Öğrencilerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması konusunda eğitimcilere önemli görevler düştüğünü belirten Gümüşer, “Milli manevi değerlerine bağlı, bilinçli ve sorumluluklarının farkında bir nesil yetiştirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Programın sonunda öğretmenlere Kelebeğin Rüyası adlı kitap hediye edildi.

egitim-bir-sen-agri-subesi-yeni-atanan-ogretmenlere-yemek-verdi.jpgegitim-bir-sen-agri-subesi-yeni-atanan-ogretmenlere-yemek-verdi-001.jpgegitim-bir-sen-agri-subesi-yeni-atanan-ogretmenlere-yemek-verdi-002.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.