22 Ocak 2021 Cuma 10:54
Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesinden Ağrı'da Habere Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Aslan, Yönetim kurulu üyesi Yakup Ergül , ve Barış Yıldızhan ile www.agridahaber.com İmtiyaz sahibi Yüksel Aslan'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Başkan Abdurrahman Aslan; ziyarette gazeteciliğin çok hassas ve ehemmiyetli bir meslek olduğunu ve kamuoyunun nabzını tutma önemli bir sorumluk taşıdığını belirtti.

Mesai kavramı olmadan gecesini gündüzünü katarak doğru,tarafsız ve objektif habercilik yaparak çalışan başta Ağrı'da Haber ailesi olmak üzere tüm basın mensubu arkadaşlarımızın ve gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü nü kutluyor ve başarılar diliyorum dedi.

Ağrı'da Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Yüksel Aslan'da hoş bir sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Aslan ve yönetimine teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Son Güncelleme: 22.01.2021 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.