10 Kasım 2017 Cuma 20:16
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum'dan Rektör Abdulhalik Karabulut'a Ziyaret

EĞİTİM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Sayın Atilla OLÇUM Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. AbdulhalikKARABULUT’u ziyaret etti. Sayın OLÇUM ziyaretlerinde EĞİTİM-BİR-SEN’in hazırladığı “Yükseköğretime Bakış” başlıklı raporu Rektör KARABULUT’a takdim etti.

EĞİTİM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Sayın Atilla OLÇUM, Ağrı Şube Başkanı Süleyman GÜMÜŞER ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rektör Prof. Dr. KARABULUT’u ziyaret etti.EĞİTİM-BİR-SEN’in UNESCO ve OECD gibi uluslararası kuruluşların standartlarını esas alınarak hazırladığı yükseköğretime geçiş, yükseköğretime erişim ve katılım, eğitim ortamları, öğretim elemanları, yükseköğretimin finansmanı gibi konuları içeren “Yükseköğretime Bakış” başlıklı rapor, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Atilla OLÇUM tarafından Rektör KARABULUT’a takdim edildi.

Yükseköğretim ile ilgili karşılıklı fikir alış-verişinde bulunulan görüşmede, Rektör Prof. Dr. KARABULUT, EĞİTİM-BİR-SEN’in hazırladığı raporla hem MEBhem de YÖK’e yardımcı olduğunu belirterek bu yapıcı ve yol gösterici sendikal çalışmalarından dolayı Sayın Başkana teşekkürlerini sundu.

Son Güncelleme: 18.01.2018 07:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.