09 Mayıs 2017 Salı 16:50
Eğitim Bir-sen ve Memur-Sen'den  Mazlumder Ağrı Şubesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitim Bir-Sen'den MAZLUMDER Ağrı Şubesine ziyaret

AĞRI - Eğitim Bir-Sen ve Memur-sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer ve yanındaki heyet, MAZLUMDER Ağrı Şubesi Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gümüşer ve beraberindekiler, MAZLUMDER Ağrı Şube Başkanlığı görevine seçilen Yüksel Aslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gümüşer, yaptığı konuşmada, erdemli insanların ülkeye ümmete ve insanlığa dair kaygı ve endişelerini dile getirmek için oluşturdukları sivil toplum kuruluşlarından olan MAZLUMDER'in bugün itibariyle kuruluş ruhuna uygun olarak yoluna devam etiğini söyledi.

Türkiye'de bir çok sivil toplumun kuruluşunun tarihi hemen hemen aynı yıllara tekabül ettiğini belirten Gümüşer, "Bu bize aynı derdi aynı tasayı aynı medeniyet tasavvuruna sahip insanların beraber dayanışma içinde olmaları gerekliliğini gösteriyor. İşte bu vesileyle bugün kendi mecrasında akmaya devam eden MAZLUMDER tarihteki misyonunu icra edeceğine inanıyorum." diye konuştu.

MAZLUMDER Ağrı Şube Başkanı Yüksel Aslan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hak ve hakikat için adil ve tarafsızlık ilkesini koruyarak, geçmişte olduğu gibi bugün de 'Kim olursa olsun zalime karşı mazlumdan yana' düsturu ile hizmet etmeye ve adil şahitliğimizi koruyarak çalışmaya devam edeceğiz." dedi. 

 

egitim-bir-senden-mazlumder-agri-subesine-ziyaret.jpgegitim-bir-senden-mazlumder-agri-subesine-ziyaret-001.jpgegitim-bir-senden-mazlumder-agri-subesine-ziyaret-002.jpgegitim-bir-senden-mazlumder-agri-subesine-ziyaret-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.