05 Aralık 2016 Pazartesi 12:07
Eğitim-Bir-Sen'den Aday Öğretmenlere Deneme Sınavı

Aday öğretmenlere yönelik asil öğretmenliğe geçiş sınavı öncesindeki deneme sınavı eş zamanlı olarak il merkez ve yedi ilçede gerçekleştirildi. 

Eğitim-Bir-Sen Patnos temsilcisi Fikret Ayaz, yaptığı açıklamada, Ağrı merkez ve bütün ilçelerinde eş zamanlı olarak uygulanan sınav için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Normalde bu sınavı uygun bulmadıklarını belirten Ayaz, "Ancak, bütün aday öğretmenlerin değerlendirileceği bir sınav olduğu için hazırlanan kitap ve denemeler ile üyelerin kendilerini yetiştirmeleri sağlanıyor. Önümüzdeki hafta bir deneme sınavı daha düzenleyeceğiz. Eğitim-Bir-Sen olarak her zaman üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 18 Aralık'taki sınava girecek olan tüm öğretmenlere başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

 

egitim-bir-senden-aday-ogretmenlere-deneme-sinavi-004.jpgegitim-bir-senden-aday-ogretmenlere-deneme-sinavi-005.jpgegitim-bir-senden-aday-ogretmenlere-deneme-sinavi-006.jpgegitim-bir-senden-aday-ogretmenlere-deneme-sinavi-007.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.