07 Temmuz 2014 Pazartesi 12:50
Eğitimci ve Sporcu Önder Baydar Hayatını Kaybetti

Sahur vaktinde şiddetli göğüs ağrısı ile Ağrı Devlet Hastanesine başvuran Baydar, Anjiyo tedavisi için gönderildiği Erzurum iline giderken, Eleşkirt ilçesi yakınlarında kalp krizi geçirdi. Eleşkirt Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Spor kariyerinde sporun her noktasında hizmet vermiş, Futbolculuk, Antrenörlük, Gözlemcilik, Futbol İl Temsiciliği, İl Hakem Kurulu Başkanlığı, Satranç Hakemliği yapan Baydar, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)’nin onur kurulu başkanlığını yürütüyordu.

 

Geçtiğimiz sezon Ağrı ASKF Tarafından Spora Hizmet Ödülü ile ödüllendirilen Baydar’ın Eğitimci kimliği de başarılarla doluydu.

 

1979 yılında Ordu’da Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Önder Baydar, sırası ile 5 yıl Alpaslan İlkokulu Müdür Yardımcılığı, ve 11 yıl Alpaslan İlkokulunda okul müdürlüğü yaptı. 2010 yılında Ağrı Şeref Saraçoğlu İlkokuluna atanan Baydar, Trafik İl Koordinatörlüğü de yapıyordu. Bir çok öğretmene seminerler veren Önder Baydar  1960 doğumlu olup,  evli ve 2 çocuk babasıydı.

 

Baydar'ın cenazesi 8 Temmuz Salı günü öğlen ezanı vaktinde Ağrı Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrasında şehir mezarlığına defnedilecek.











Son Güncelleme: 07.07.2014 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.