27 Nisan 2014 Pazar 14:43
Eleşkirt Belediyesi Çarşı Merkezine Taşınıyor

Ağrı’nın Eleşkirt Belediyesi, 1994 yılından beri hizmet verdiği binadan mülkiyeti kendisine ait olan çarşı merkezindeki iş merkezine taşınıyor.

 

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan ile birlikte çarşı merkezindeki binada incelemelerde bulundular. Belediye Başkanı Sebahattin Sarı’ya her projesinde destek olacaklarını dile getiren Çelebi, “Başkanımızı, fizibilite çalışmalarını bitirir bitirmez Ankara’ya bekliyorum. Mevcut belediye merkeze uzak. Başkanımızın belediyelerin halkın içinde olması gerektiği yönündeki düşüncesine sonuna kadar katılıyorum. Ben ve diğer milletvekili arkadaşlarım, başkanımızın getireceği her projeyi Allah’ın izniyle ilgili komisyonlardan geçireceğiz” dedi.

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ise, Ekrem Çelebi’nin Eleşkirt’in her sıkıntısıyla sonuna kadar ilgileneceğine olan inancının tam olduğunu belirtti. Sarı, seçim vaatleri arasında olan ‘belediyeyi sizin ayaklarınıza getireceğim’ sözünü gerçekleştirmek için mevcut iş merkezinde fizibilite çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi ve beraberindekilerle yapımı devam eden 50 yataklı Eleşkirt Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundular.








Son Güncelleme: 27.04.2014 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.