09 Nisan 2014 Çarşamba 15:11
Eleşkirt Emniyet Amirliği'nden Mevlit

Ağrı’nın Eleşkirt Emniyet Amirliği tarafından Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mevlit okutuldu.

 

Merkez Camii’nde Kemal Yakut, Ömer Öztürk ve Hüseyin Yeşil isimli imamlar tarafından okutulan mevlide Eleşkirt Emniyet Amiri Fuat Erdem, polisler ve vatandaşlar katıldı.

 

Mevlidin sonunda polisler tarafından çikolata ve kolonya ikramı yapıldı. PTT emeklisi Zakir Arslan, mevlit sonrası polislerin ikramını kabul ederek, “Son bir kaç yıldır polis arkadaşlar camide mevlit okutup çikolata ve kolonya ikram ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizleri 365 gün 24 saat koruyan kollayan bu arkadaşlara aslında bizim hizmet etmemiz lazım. Ben yatarken hem evimi hem de işyerimin güvenliğini sağlıyorlar, birde bana mevlit okutup çikolata ve kolonya ikram ediyor.

 

Bu işi tersine çevirip en azından bir güne has bizim onlara hizmet etmemiz lazım” diye konuştu.





Son Güncelleme: 09.04.2014 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.