10 Nisan 2018 Salı 19:53
Eleşkirt'te Polis Haftası Dolayısıyla Şehitler için Mevlit Okutuldu

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehitler için mevlit okutuldu.

Sabah Hükümet konağı önünde Atatürk Anıtına Eleşkirt ilçe Emniyetinin Çelenk koyma töreni ile başlayan Polis Haftası etkinlikleri Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı'nın ilçe emniyet teşkilatını kabulü ile devam etti.

Etkinlikler İlçe Emniyet amiri ve emniyet personellerinin 1981 yılında şehit olan Eleşkirtli komiser yardımcısı Şahmerdan Ağsakal'ın mezarı başında dua etmesiyle devam etti.

Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı'nın da katılımlarıyla Eleşkirt Merkez camisinde şehitler için okutulan mevlit sonrasında merkez camisi önünde vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Camiden çıkan vatandaşlara Eleşkirt Kaymakamlığınca yaptırılan emniyet personellerince dağıtılan üzerinde ay yıldızlı desen olan 700 adet sütlaç dağıtıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.