03 Mayıs 2014 Cumartesi 10:05
Eleşkirt Ybo Başarıya Doymuyor

Ağrı'nın Eleşkirt Yatılı Bölge Okulu (YBO) Ağrı’da yapılan Okullar Arası Puanlı Atletizm Yarışması’nda büyük bir başarıya imza attı.

 

Eleşkirt YBO atletizmin farklı dallarında yıldız kızlarda il birinciliği alarak büyük bir başarıya imza attı. İl genelinde 6 okulun 12 şer öğrenciyle katıldığı, puanlı atletizm yarışması içinde 100, 200, 800 ve 1500 metre koşu ile gülle, çekiç ve disk atma dallarında yapılan yarışmada yıldız kızlar alanında Nuran Kuran (13) il birincisi, yine aynı okuldan yıldız erkekler dalında Fatih Polat il ikinciliği ve küçük erkeklerde Caner Yıldız ise il üçüncülüğünü alarak Eleşkirt’i ilde başarıyla temsil ettiler.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan YBO Müdürü Ömer Kahraman, "Okulumuzda öğrencilerimizin başarısı için her türlü sosyal aktiviteyi icra ediyoruz. Doğu Anadolu insanı rakımdan dolayı atletizmde çok başarılı olduğu biliniyor. Beden eğitimi öğretmenim Turgut İskender ve Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eleşkirt Bölgesi Antrenörü Burhan Boztepe çok çalışkan kardeşlerim. Öğrencilerle çok ilgilendiler. Başarımızda katkıları küçümsenmeyecek boyutta. emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

 

 

Ağrı’da yapılan Puanlı Atletizm Yarışmasında dereceye giren YBO öğrencileri Erzurum’da hafta sonu yapılacak olan Doğu Anadolu Bölge elemelerinde Ağrı’yı temsil edecekler.


Son Güncelleme: 03.05.2014 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.