29 Mart 2014 Cumartesi 16:49
Eleşkirt'te AK PARTİ Mitingi

Mitingde AK parti millet vekilleri Ekrem Çelebi,Kerim Yıldız,Fatma Salman, Ak Parti il başkanı Abbas Aydın, eski Ak Parti li vekillerden Halil Özyolcu,Cemal Kaya , Ak parti Eleşkirt Belediye Başkan adayı Sebahattin Sarı ,Ak parti ilçe başkanı Aytekin Arslan ,Yüce kapı Belde Başkanı adayı  İlhami Zeyrek,Tahir Belde başkan Adayı Cemal Seferoğulları ,Yayladüzü Belde Başkanı Selahattin Aysu, il genel meclisi üyeleri Naim Tekin,Nusret Yerlikaya,İsmail Hatipoğlu,, belediye meclis üyelerinin tanıtılmasının ardından miting konuşmalarına geçildi.

 Ak Parti Eleşkirt ilçe başkanı Aytekin Arslan yaptığı konuşmada :30 mart Pazar günü yapacağımız seçimde yapacağınız seçimi sadece yerel seçim olarak görmeyin.Türkiye nin 3 Kasım 2002 tarihinden önceki durumuna götürülmek istendiği 17 aralık dan beridir paralel yapının amacının ne olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Türkiye nin şaha kalkışını dış güçlerin engellemeye çalıştığını hepiniz biliyorsunuz.bu seçimler yerel seçim değildir.bu seçimler dış ve iç güçlerin başbakanın boynuna ip takmak isteyenlere karşı mücadele ettiği bir seçimdir.

 Ak parti belediye başkan adayı Sebahattin Sarı konuşmasında: Ankara ve Ağrıdan gelen herkese huzurlarınızda teşekkür ederim.Ben 1984 ten-1994 e kadar belediye başkanlığı yaptım.Sizler beni tanırsınız.Benim çat kösedağ dan getirdim suyu biliyorsunuz.O dönemde şuan ki yunus emre eski adıyla evren paşa caddesini açtım.parlamentoda gurubu bulunmayan kimse bu ilçeye hizmet edemezler.şuan da belediye de bir çok çalışanımız 4-5  aydır maaşlarını alamıyorlar benim kazanınca ne yapacağımı ne yapmayacağımı çok iyi biliyorsunuz.şuan da karşımızda duran iş hanını biz tamamlayacağız.Eksik kalan bütün hizmetleri tamamlamaya çalışacağız.ben ilçeye barış kardeşlik ve huzur getirmeyi istiyorum.’’dedi.

 Ak parti il başkanı Abbas Aydın Yaptığı konuşmada :biz hep beraber çalışıyoruz.Saygıdeğer Eleşkirt’liler  bu seçim sadece yerel seçim değildir bu seçim aynı zamanda Başbakanımız Tayip Erdoğan a vereceğiniz güvenoyu seçimidir.sayın başbakanımız son derece hassas bir dönemden geçiyor neden hassas bir dönem sayın başbakanın dik duruşunu halk için mücadelesini çekemeyenler vardır.ve halk başbakana sahip çıkmalıdır.’’dedi.

 

 Ak parti millet vekili Fatma Salman konuşmasında : gezi olayını hatırlarsanız .doğu ve güneydoğuda ağaçlar yakılıp yıkılınca gencecik çocuklar öldürülünce neredeydiniz.bunlar sadece barış sürecini bitirmek istiyorlar.ayrıca bir çok yerde biz seçimi kazanırsak ak partiye geçeceğiz diyenler var.bizim ak kadrolarımız bellidir.ve seçimlerde bizim karşımızda olanlar oy oranlarımızı düşürmeye çalışanları almayacağız.’’dedi.

 AK parti eski milletvekili Cemal Kaya yaptığı konuşmada Türkiyenin daha önce de bu tür bir durumla karşılaştığı ve ülkesine sahip çıkmak isteyen Adnan Menderes Turgut   Özal gibi vatanını sevenleri öldürenlerin bu gün başbakanı da bitirmeye çalıştığını ve milletin Ak Partiye ve başbakana sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

 

Ak parti milletvekili Ekrem Çelebi konuşmasında: Biz pazara kadar değil biz mezara kadar ak partiliyiz.Türkiye nin kurtuluşu için tek ümidi ak partidir.devir başbakanımıza sahip çıkma devridir.

 

 HABER FOTOĞRAF: AYHAN İSEN

















Son Güncelleme: 29.03.2014 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.