13 Nisan 2014 Pazar 22:33
Eleşkirt'te Bayanlara Yönelik Kutlu Doğum Programı Düzenlendi

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde bayanlara yönelik “Kutlu Doğum Haftası” programı düzenlendi.

 

 

Bu yıl “Peygamberimiz, Din ve Samimiyet” teması ile kutlanan “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Eleşkirt Müftülüğü tarafından bayanlarayönelik düzenlenen programa ilgi çok olunca salon yetersiz kaldı. Yatılı Bölge Okulu spor salonunda düzenlenen “Peygamberimiz, Din ve Samimiyet” konulu “Kutlu Doğum Kaftası” konulu program ilçe müftülüğü bünyesinde görevli kurs hocalarından Handan Tekin, Hatice Sevinç, Ümmü Gülsüm Bulut, Eda Yıldız ve Zehra Aslan tarafından organize edildi. Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla başlayan program, beş ayrı Kur’an kursu talebelerinin ortak görev aldığı programda okunan ilahilerin ardından kursiyerlerin namazın önemini anlatan bir tiyatro oyununu sahnelediler.

 

Kurs eğitmenlerinden Handan Tekin, her yıl düzenledikleri kutlu doğum etkinliklerine katılımın ve coşkunun arttığını görmekten ziyadesiyle memnun olduklarını ifade etti. Kurs eğitmenlerinden Hatice Sevinç ise, “Benim dikkatimi çeken ve ileriye dönük ümitlendiren fotoğraf ise her yıl kutlu doğum programına katılan arkadaşlarımızın yaş ortalamaları önceki yıllarda 35 yaş ve üstü rağbet gösterirken son zamanlarda 18-25 yaş aralığı kardeşlerimizin ilgisi sevindirici bir gelişme” dedi.

 

Eleşkirt Yatılı Orta Okulu spor salonundaki kutlu doğum etkinliği programı okunan dualarla son buldu.




Son Güncelleme: 13.04.2014 22:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.