25 Nisan 2014 Cuma 20:19
Eleşkirt'te İlk Muhtarlık Ofisi Açıldı

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde ilk muhtarlık ofisi Müftü Selim Mahallesi Muhtarı Faruk Göktürk tarafından açıldı.

 

A. Hamdi Şam Caddesi üzerindeki muhtarlık ofisinin açılışına Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Nüfus Müdürü Nizamettin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, Sağlık Grup Başkan Vekili Dr. Ercan Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Halil Yılmaz, Eleşkirt Devlet Hastanesi Müdürü Nimet Tenekeci, Şeyhan Derneği Başkan yardımcıları İhsan Çeçen ve Yavuz Şahin ile bazı muhtarlar, okul müdürleri ve esnaflar katıldılar. Açılışta konuşan Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Faruk Göktürk’ün seçildiği günden beri hiç boş durmadığını belirterek, “İlçe hepimizindir. Muhtar ne kadar kendi mahallesiyle ilgileniyorsa da her vatandaş kendi evinin çevresini, su, kanalizasyon ve çöp gibi tüm konularla ilgilenmelidir. İlçemizde su sıkıntısı vardır. Hazır bir kalabalık topluluğu görmüşken hepinizden ricam, su israfına dikkat edelim. Yeni bir su kaynağı bulduk. Şehir şebekesine dâhil etmemiz biraz zamanımızı alacak. O zamana kadar sizden biraz daha fazla duyarlılık bekliyoruz” dedi.

 

 

Muhtar Faruk Göktürk ise, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, “Seçmenlerime verdiğim bütün sözleri yerine getireceğim. Muhtarlık çıtasını çok yukarılara çıkartacağım. Muhtarlık öyle mühür basmak, imza atmak değildir. Mahallenin çöpüyle de ilgileneceğim. En büyük hedefim mahalleme üç tane park yapmak. Allah’ın izniyle sürem dolmadan ailelerin dinlenebilecekleri, sohbet edebilecekleri, semaver çaylarını yudumlarken pasta, börek, tatlılarını afiyetle yiyebilecekleri nezih ortamlar hazırlayacağım” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından muhtarlık ofisinin açılışı yapıldı.











Son Güncelleme: 25.04.2014 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.