18 Nisan 2014 Cuma 23:26
Eleşkirt'te Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesindeki Cengiz Topel İlköğretim Okulu’nda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.

 

Cengiz Topel İlköğretim Okulu’ndaki etkinlik, Seda Gördük adlı öğrencinin Kur’an-ı Kerim okumasıyla başladı. Sunuculuğunu Elif Delikaya ve Mehtap Aydın isimli öğrencilerin yaptığı etkinlikte bir konuşma yapan Okul Müdürü M. Emin Berkalp, “Kutlu doğum, şerefli doğum demektir. Bir devrin kapanıp, bir devrin doğuşu demektir. 1400 sene evvel kölelik zihniyetinin hükmettiği, kadın haklarının ayaklar altına alındığı, kız çocuklarının diri diri toprağa verildiği bir çağdı.

 

Zalimlerin ayakta, mazlumların süründüğü birdevirdi. Böyle karanlık bir çağda ahir zaman peygamberi geldi. Dünyaya bir nur doğdu. Efendimizin doğumu, içinde yaşadığımız dünyanın akışını değiştirmiş. O’nun rahmet yüklü mesajları ve hikmet dolu ahlaki örnekliği bütün insanlık için umut vaat etmeye devam etti ve kıyamete kadar da kesilmeksizin devam edecektir” dedi.

 

 

Cengiz Topel İlköğretim Okulu’ndaki Kutlu Doğum Haftası etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanı H. Suat Yılmaz, Özel İdare Müdürü Celal Erdoğan, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldılar. Program, okunan dualarla son buldu.





Son Güncelleme: 18.04.2014 23:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.