25 Nisan 2014 Cuma 20:25
Eleşkirt'teşubat'ta Atanan Öğretmenlere Hazırlayıcı Eğitim Veriliyor

Ağrı'nın Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan 48 öğretmene temel eğitimlerinden sonra 120 saatlik hazırlayıcı eğitim verilmeye başlandı.

 

Eleşkirt’te Şubat’ta ataması yapılan 48 öğretmene Atatürk ilköğretim okulunda verilen hazırlayıcı eğitimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, Milli Eğitim Şube müdürleri H.Suat Yılmaz, Erol Bayram ve bilgisayar öğretmeni Sami Civelek tarafından veriyor. Kurs hafta içi mesaiden sonra 4 saat, hafta sonu cumartesi günü gün boyu sürüyor. Hazırlayıcı eğitimde, sınıf yönetimi, eğitim, öğrenim ilke ve teknikleri, rehberlik ve mevzuat konularında eğitim veriliyor.

 

 

Kurs Yöneticisi Erol Bayram, hazırlayıcı eğitim ile ilgili açıklamasında; "Bilgi çağındaki değişen teknolojik gelişmelere öğretmenlerimizi hazırlamak ve onlara tecrübelerimizi aktarmak. Mesleğe yeni başlayan kardeşlerimizin öğretmenliğe entegrasyonlarını sağlamak için çalışıyoruz" dedi.

 

Stajyer öğretmenlerden Suat Burak ise, "Tecrübeli yöneticilerimizden çok faydalanıyoruz. Bu seminerlerden sonra daha verimli olacağız. Yöneticilerimizin deneyimlerini bizimle paylaşması bizim için büyük bir şans. Çok nezih bir aile ortamında seminerleri alıyoruz. Bize bu imkânları sağlayan tüm yöneticilerimize tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.






Son Güncelleme: 25.04.2014 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.