25 Ekim 2020 Pazar 22:38
Emniyet Genel Müdürü Aktaş Ağrı sınırında!

Vali-Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş ve Vali Dr. Osman Varol, Doğubayazıt ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Vali-Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, Vali Dr. Osman Varol ve beraberindeki heyet, Doğubayazıt Aybey Karakolu, Nikon mevzi ve 2 bin rakımlı Zafer Üs Bölgesini ziyaret etti.

Doğubayazıt Aybey Karakolu'nda 1. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Yücel Özel, Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali-Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş ve Vali Dr. Osman Varol'a ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.

Doğubayazıt ilçemizde Türkiye-İran sınırını ziyaret eden heyet, sınır güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Zafer Üs Bölgesinde incelemelerde bulunan heyet, nöbet kulübelerini gezerek, güvenlik güçlerine moral verdi. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş ve Vali Dr. Osman Varol aracılığıyla yaptığı görüntülü telefon görüşmesiyle Polis ve Jandarma Özel Harekat birliklerimize seslendi, çalışmalarının önemine vurgu yaparak muvaffakiyetler diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.