30 Ekim 2019 Çarşamba 22:37
Emniyet Müdürü Nihat Özen'e Ağrı Spor Taban Birliklerinden Ziyaret!

Ağrı'nın Spor Taban Birliklerinden İl Emniyet Müdürü Nihat Özen'e Ziyaret

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve spor taban birlikleri, geçtiğimiz Eylül ayında Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ağrı’ya atanan İl Emniyet Müdürü Nihat Özen’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Emniyet müdürlüğüne yapılan ziyarete Ağrı amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erkan Kösedağ, Askf Başkan Yardımcısı Abdullah Atilla, Askf Genel Sekreteri Özkan Aslan, Tüm Spor Adamları Derneği Başkanı Erol Yıldırım, Ağrı İl Hakem Kurulu Başkanı Erdinç Güneş,  Türkiye Faal Futbol Hakemleri Gözlemciler Derneği Başkan Vekili Ahmet Yılmaz, Askf altyapı sorumlusu Önder Tunay ve TFF İl Temsilcisi Celal Bulut eşlik etti. 

AMATÖR SPORLARI ÖNEMSİYORUM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,kendisinin de aynı zamanda bir spor adamı olduğunu söyleyen İl Emniyet Müdürü Nihat Özen" Bende üst klasman temsilciği yaparak, futbol ailesinin bir bireyi olarak görev yaptım. Görev yaptığım yerlerde yalnızca temsilcilik değil futbolun ve sporun tüm paydaşları ile iç içe bir mesai geçirdim. Profesyonel maçlardan amatör maçlara kadar müsabakaları takip etme fırsatını buldum. Spor kollektif bir çalışma. Bir ekip işi. Bu yüzden burada hepimizin üstüne düşen görevler var. Bizim derdimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak onları spora yönlendirmek olmalı. Amatör sporlar aynı zamanda ülekelerin gelişmişlik düzeyine ışık tutmaktadır. Bu yüzden amatör sporları ciddi anlamda önemsiyorum. " dedi.

YANLIZCA EMNİYET MÜDÜRÜNÜ DEĞİL, SPOR BÜYÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİK

Ziyaretin spor taban birlikteleri açısından önemli olduğunu söyleyen Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise " Emniyet Müdürümüz yanlızca emniyet teşkilatının başındaki biri değil aynı zamanda önemli bir spor adamı. Kendisine Ağrı'daki görevinde başarılar diliyoruz. Sporu sevmesi, sporun tabana yayılmasını istemesi konusunda bizlere kullanmış olduğu cümleler çok anlam ifade ediyor. Kendisinden ilimizin sporuna dair izlenimlerini aldık. Bizlere tavsiyelerde bulundu. " dedi

Ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Son Güncelleme: 31.10.2019 08:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.